Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Groomers Monday Skåne – Tema saxar på 4Dogs

12 mars @ 18:00 - 21:00

Groomers Monday

Kvällen börjar med att Lina Laurin håller en liten föreläsning om saxar, modeller funktion och ergonomi. Det blir delvis repetition för er som var med på medlemshelgen i Göteborg men också lite mer om skötsel och underhåll.

Efter det så får vi chansen att titta och känna på hela 4 Dogs saxsortiment. Ett suveränt tillfälle för alla er som behöver uppgradera saxarsenal men inte vet vad som känns bra i handen. Naturligtvis kan man även köpa kammar, borstar och annat under kvällen. Vet du med dig att du ska köpa mycket annat så lägg gärna en beställning på hemsidan innan och skriv ett meddelande om att det ska hämtas under träffen. Glöm inte att logga in med ditt SVHF-konto för att få tillgång till alla rabatter. Vi bjuder på smörgås och fika!

Pris: 50 kr. Betalas på plats.
Tid: 18-21, måndagen den 12/3-2018.
Plats: 4Dogs lokal på Lodjursgatan 4B i Landskrona
Minst 5 max 15 deltagare.
Anmälan till Lina Laurin på allehunda@gmail.com, senast torsdagen den 8/3.

**********

(Andra måndagen i varje månad ordnas någon form av aktivitet för SVHF medlemmar i Skåne. Som utgångspunkt är tiden 18-21 men tiden kan variera något beroende på aktivitet. Så alla ni som bokar era arbetstider själva och vill delta se till att sluta jobbet i tid andra måndagen i månaden! Var vi träffas, vad vi ska göra, vad det kostar samt ev max deltagarantal kommer presenteras i god tid innan varje Groomers Monday. Alla SVHF-medlemmar som vill komma är naturligtvis välkomna oavsett var man bor eller är verksam men träffarna kommer alltid vara i Skåne.)

Detaljer

Datum:
12 mars
Tid:
18:00 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Plats

4Dogs
Lodjursgatan 4B
Landskrona, 261 44 Sverige
Webbplats:
https://www.4dogs.se/