Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop med Jennifer Schmidt och Parma

5 maj, 2018 @ 10:00 - 17:00

Jennifer Schmidt

Bad- och fönkurs samt sax- och maskingenomgång med Parma

Jennifer Schmidt NCMG, ska visa hur grunden till att få en bra klippning är hur man badar och fönar hunden. Det kan tyckas enkelt att föna en päls, men det är bland det svåraste att få ihop tekniken och att hundens päls inte torkar och krullar ihop innan man är färdig. Att få pälsen helt utredd och rakfönad. Klippningen kommer att hålla längre och tovorna uppkommer inte lika snabbt efter.
En borstteknik som är viktig och kan enkelt läras ut till kunderna för att bibehålla frisyrer och inte behöva klippa ner sin hund jämt.
Att få kunderna att kunna lära sig sköta pälsen bättre gynnar både hundfrisören och ägaren. Du som frisör får ett lättare jobb och kan få en finare frisyr på hunden. Kunden kommer att uppskatta din yrkeskunnighet.
Ni ska bada och föna själva.
Förhoppningen är att ni kommer att få inspiration av att grundjobbet blir bättre och att klippningen kommer att gå lättare och snabbare. Roligt också att snabbt kunna visa kunderna rätt teknik. Istället för att borsta varje dag, så kan de borsta 2 gånger i veckan med mycket bättre resultat.

Parma är på plats för att visa och gå igenom olika klippmaskiner och saxar som finns på marknaden för att passa just ditt behov på din salong.

Mat: Lunch och fika ingår
Kostnad: 1200kr, anmälan är bindande. Priset är exkl. moms
Du anmäler dig till hundsalongeuropa@hotmail.com
Sista anmälningsdatum är 22 April.
Skriv ditt namn, salong, adress, telnr och eventuellt matallergi. Du får en bekräftelse på din anmälan och var du ska betala in på för konto. Behöver du hjälp med att fixa en hund, så skriv det. Det går bra med Bichon Frisé eller Pudel.
Behöver ni fråga mig om någonting så ring på 073-5700519 eller
018-500 999 (salongen)

Detaljer

Datum:
5 maj, 2018
Tid:
10:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1003980539750712

Plats

Hundsalong Europa
Geijersgatan 43
Uppsala, 752 26 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.hundsalongeuropa.se/