Groomers Monday drar igång i Skåne!

Andra måndagen i varje månad ordnas någon form av aktivitet för SVHF medlemmar i Skåne. Som utgångspunkt är tiden 18-21 men tiden kan variera något beroende på aktivitet. Så alla ni som bokar era arbetstider själva och vill delta se till att sluta jobbet i tid andra måndagen i månaden! Var vi träffas, vad vi ska göra, vad det kostar samt ev max deltagarantal kommer presenteras i god tid innan varje Groomers Monday. Alla SVHF-medlemmar som vill komma är naturligtvis välkomna oavsett var man bor eller är verksam men träffarna kommer alltid vara i Skåne.

 

Du kan se i evenemangskalendern när nya har fyllts på.

Inbjudan till första träffen: Tema Badmaskiner i Eslöv
Nu får du tillfälle att prova 2 olika badmaskiner som fungerar på olika sätt (Vi kommer behöva ett par demodogs!). Vi diskuterar användningsteknik och för- och nackdelar med de olika typerna. Vill du veta varför en badmaskin sparar din kropp, din tid och gör fortsatta arbetet med hunden lättare så är detta en träff du ska gå på. Fika ingår.

Pris: 250 kr. Betalas på plats.
Tid: 18-21, måndagen den 11/12-2017.
Plats: Allehunda Pälsvård, Kvarngatan 14 A, Eslöv.
Max 6 deltagare. Är intresset för kursen större ordnas en ny träff på samma tema vid ett senare tillfälle.
Anmälan till Lina Laurin på allehunda@gmail.com, senast torsdagen den 8/12.
Med vänlig hälsning,
Lina Laurin.

Inbjudan till andra träffen: Tema Cavalier King Charles Spaniel i Vellinge
Måndagen den 8 januari kl 18- ca 21 är ni välkomna till mig på Bröddarpsholms Gård i Vellinge, Skåneland. Vi går igenom vård/klippning av Cavalier King Charles Spaniel. Cavalier är ju normalt sett ingen ras som klipps enligt standarden, men vi vet ju alla hur en del stackars ägare sliter med deras pälsar. Framförallt de som är kastrerade. Jag kommer att gå igenom hur vi får en Cavalier att likna en Cavalier trots klippning och en mer lättskött hund för ägaren. Jag kommer även att gå igenom utställningsknep. Kvällen kostar 250:-/person och då ingår demo samt en enklare måltid. Jag kan ta emot högst 6 stycken och finns det mer intresse så kör jag på med en kurs till.
Pris: Kvällen kostar 250 kr/person och då ingår demo samt en enklare måltid.
Tid: Måndagen den 8 januari kl 18- ca 21.
Plats: Bröddarpsholms Hunddagis, Bröddarpsvägen 114, 23594 Vellinge.
Anmälan gör ni antingen via PM på facebook eller till min mail anett@broddarpsholm.se, senast tisdagen den 2 januari.
Varmt välkomna hälsar Anett Larsson, Bröddarpsholms Hunddagis.